Songkick Concerts

Songkick Concerts 1.0

Altijd je persoonlijke concertagenda bij de hand

VOOR

  • Suggesties op basis van smaak
  • Account niet verplicht

TEGEN

  • Geen nieuwe muziek ontdekken

Uitmuntend
8

Met Songkick Concerts hoef je nooit meer een concert te missen. De gratis iPhone-app kijkt naar je muziekverzameling en vertelt waar en wanneer je favoriete artiesten optreden.

Songkick is van origine een online dienst waarmee je op de hoogte blijft van het concertcircuit op locaties naar keuze. Voor de iPhone-versie heb je echter niet per se een account bij Songkick nodig. Op basis van de MP3-verzameling op je telefoon stelt de applicatie een concertagenda samen, waarna je per optreden kunt aangeven of je er (misschien) heen gaat.

Daar houdt Songkick Concerts niet op. De app verwijst je door naar plekken om kaartjes te bestellen, geeft je de exacte locatie van het concert op de kaart en biedt een stel opties om je vrienden op de hoogte te stellen. Via email of social media zoals Twitter en Facebook deel je optredens eenvoudig met de rest van de wereld.

Songkick Concerts doet denken aan Last.fm, minus de uitgebreide mogelijkheden om nieuwe muziek te ontdekken. De applicatie houdt je op de hoogte van komende concerten en biedt een aantal extra opties om je muzikale avondje uit goed te plannen.

Meeste downloads Audio voor Iphone

Meer
Songkick Concerts

Download

Songkick Concerts 1.0

Beoordelingen about Songkick Concerts